Monday, May 16, 2011

Robin Rijana Fenti

Robin Rijana Fenti  е rodena na 20 februari 1988 godina. Poznata е kako Rijana. Taa e rodena vo sveti Majkl  Barbados Se preseli vo SAD na vozdrast od 16 godini.Taa prodolzi da ja gradi svojata kariera so vodstvo na  Def Jam.

Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber e roden na 1 mart 1994 godina. Od svojata vtora godina pocnal da sviri na tapani, od svojata petta godina pocnal da sviri na klavir i na sintisajzer a od svojata sedma godina, koga uspeal so svojata raka da ja prefati gitarata pocnal da sviti i na nea. Dodeka peel i svirel na instrumentite majka mu go snimala i videata gi objavuvala na YOUTUBE. Podocna toj se prijavil na natprevar za peejne i tamu osvoil vtoro mesto, no za natprevarot se spremal sam, a vo edno intervju izjavi deka ostanatite takmicari bile spremani od profesionalci. Za da se pofali so ovoj uspeh toj na YOUTUBE go objavil videoto za da go vidat semejstvoto i prijatelite. Isto taka vo drugo interrvju objavi deka nikogas ne ni mislel da se zanimava so muzika no sega e toa sto e. GOLEMA POP SENZACIJA! 

Monday, May 9, 2011

Miley Cyrus

Miley Cyrus e rodena na 23 noemvri vo 1992 godina. Taa e Amerikanska pejacka, glumica. Taa postigna golema slava za nejzinata uloga vo filmot "Hannah Montana". Ima ucestvuvano vo mnogu filmovi. Nekoi od niv se: Hannah Montana, Last Song i mnogu drugi.